H-2132 Göd
Rákóczi út 103.
Tel./Fax: ++36 (30) 334-5328

bif@polymix.hu
*************************************************************************


Bemutató

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk magunkat.

Stúdiónk több éves tapasztalattal rendelkezik mind az Internetes megjelenítés, mind pedig az ehhez komplex rendszerben kapcsolódó egyéb reklám marketing, reklámgrafikai tevékenység végzésében.

A legmodernebb technikai megoldásokat kihasználva és alkalmazva képesek vagyunk megrendelőink elvárásainak megfelelő szolgáltatási rendszert biztosítani, akár különleges igények alapján is.

A nálunk készült honlapokra és egyéb reklámgrafikai anyagokra egyaránt jellemző az igényes grafikai megoldások megvalósítása, valamint a funkcionalitás biztosítása. Ezt bizonyítja partnereink egyre növekvő száma.

Nálunk minden kedves ügyfél egyedi kiszolgálásban részesül. A kezdetektől a megrendelő elvárásai alapján folytatjuk a tevékenység végrehajtását. Ennek során lehetőséget teremtünk arra, hogy tevékenyen részt vehessenek saját, cégre jellemző egyedi arculatuk és megjelenítésük kialakításában.

Stúdiónk szolgáltatási rendszere lehetőséget teremt a hosszútávú és költségkímélő további együttműködés megvalósítására is.